Nieuws

Kijkje bij de buren: De Olstergaard

Op de eerste zondag van de maand houden wij om 14 uur onze open rondleidingen. De nieuwe wijk Olstergaard, naast ons - we zijn echt buren, organiseert ook rondleidingen op dezelfde dagen van 12:30 tot 13:30 uur. Heb je zin in een leuke educatieve middag combineer dan deze rondleidingen met elkaar!

Lees verder

Levende takkenril krijgt een snoeibeurt

De werkgroep Groen organiseert maandelijks een Groenwerkdag voor het onderhoud van de gemeenschappelijke buitenruimte. Dit keer was er een flinke snoeiklus aan onder andere de rij wilgen die de noordzijde van de Aardehuizen begrenzen.

Lees verder

Doorkijkje met regenboog

We zijn weer open voor bezoek

Door de corona-lockdown was het ongewoon rustig bij de Aardehuizen. Maar inmiddels beginnen we weer op het aloude niveau van aantallen bezoekers te komen. Met de herstart van de maandelijkse open rondleidingen zien elke eerste zondag weer een divers samengesteld gezelschap een bezoek brengen aan onze...

Lees verder

Lot bepaalt welke beheertaken Aardehuizers doen

Ruim een jaar geleden hebben de bewoners van de Aardehuizen een nieuwe vereniging opgericht, om het beheer van alle gemeenschappelijke zaken goed met elkaar te regelen. Een vereniging met een weinig verrassende naam: Beheervereniging Aardehuizen Olst. Maar in de praktijk is de BAO wel verfrissend....

Lees verder

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell