Rondleidingen


Elke maand is er een vaste rondleiding voor iedereen vanaf 12 jaar; Data kun je hiernaast vinden in de rechterkolom.

Tijdens rondleidingen is de wijk te bekijken. In de rechterkolom vindt u de data en tijden waarop ze gepland zijn. Deze zijn altijd op de eerste zondag van de maand.
U hoeft zich niet aan te melden voor deze vaste rondleiding.

Vanwege de hoeveelheid informatie is de rondleiding vooral geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. De rondleidingen duren ongeveer een uur. De rondleidingen starten vanaf het parkeerterrein aan de noordzijde van de wijk. U wordt daar op de tijd van de rondleiding opgehaald door de rondleider van die dag. De rondleiders zijn bewoners van de aardehuiswijk.

Een vrije gift wordt zeer gewaardeerd. De richtprijs is €5 per persoon. Wij gebruiken deze donaties voor het onderhoud van het groen in de wijk en kosten voor media en communicatie.

De rondleider is altijd een bewoner van de wijk. Hij of zij haalt de deelnemers op bij de entree van de wijk, bij de brievenbussen om 14 uur. Het is mogelijk dat de rondleiding langer duurt dan een uur, hou daar vast rekening mee.

Rondleidingen op maat

Voor groepen kunnen wij een rondleiding op maat samenstellen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden en een indicatie van de donatie.

Toegankelijkheid

De wijk is gesloten voor autoverkeer. Bezoekers graag parkeren aan de weg, de parkeerplaats is alleen voor bewoners.

TIP - combineer een bezoek met de olstergaard

De nieuwe wijk Olstergaard, naast ons - we zijn echt buren, organiseert ook rondleidingen op dezelfde dagen van 12:30 tot 13:30 uur. Heb je zin in een leuke educatieve middag combineer dan deze rondleidingen met elkaar!

Meer informatie over deze rondleiding vind je hier.

Wanneer

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell