Rondleidingen


er worden weer rondleidingen gegeven. Data kun je hiernaast vinden in de rechterkolom.

Tijdens rondleidingen is de wijk te bekijken. In de rechterkolom vindt u de data en tijden waarop ze gepland zijn. Deze zijn altijd op de eerste zondag van de maand. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden.

Vanwege de hoeveelheid informatie is de rondleiding vooral geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. De rondleidingen duren ongeveer een uur. De rondleidingen starten vanaf het parkeerterrein aan de noordzijde van de wijk. U wordt daar op de tijd van de rondleiding opgehaald door de rondleider van die dag. De rondleiders zijn bewoners van de aardehuiswijk.

Voor groepen kunnen wij een rondleiding op maat samenstellen. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegankelijkheid

De wijk is gesloten voor autoverkeer. Bezoekers graag parkeren aan de weg, de parkeerplaats is alleen voor bewoners.

20160308 speelplaats 0208
Groene omgeving

In het gebied ten noorden van de wijk heeft de gemeente Olst-Wijhe in 2015 een natuurspeelterrein aangelegd. Tussen gevarieerde aanplant is er een waterspeelplaats, klim- en klauterbomen en een trapveldje. Tuinontwerpster Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder vroeg kinderen uit de buurt mee te denken over de inrichting.

Wanneer

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

©

Aardehuis.nl. All rights reserved.