Nieuws

We zijn weer open voor bezoek

Door de corona-lockdown was het ongewoon rustig bij de Aardehuizen. Maar inmiddels beginnen we weer op het aloude niveau van aantallen bezoekers te komen. Met de herstart van de maandelijkse open rondleidingen zien elke eerste zondag weer een divers samengesteld gezelschap een bezoek brengen aan onze wijk en her en der ook woningen in gaan.

Een paar schoolklassen uit Deventer zorgden onlangs voor een gezellig rumoer op ons terrein tijdens een speciaal met hun school afgesproken arrangement. En het Middenhuis wordt gaandeweg weer steeds meer gebruikt, ook door mensen en groepen van buiten de Aardehuizen.
Dus het mag nu ook voor wie het nog niet wist duidelijk zijn: we zijn weer open voor bezoek!
Klik hier voor de maandelijkse open rondleidingen. Voor informatie en het maken van afspraken voor een speciaal programma volstaat een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En om het Middenhuis te huren voor een dagdeel of langer, neem je contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell