Organisatie tijdens de bouw

CPO

De bouw hebben we vormgegeven als een collectief particulier opdrachtgeverschap, CPO. Niet alleen hebben wij als Vereniging Aardehuis Oost-Nederland de grond gezamenlijk gekocht, ook de architect en de bouwbegeleiding hebben wij geselecteerd. Onze leveranciers kozen wij zelf uit en ook over de terreininrichting namen we zelf de besluiten. In ons geval was er dus geen aparte projectontwikkelaar.

SOCIOCRATIE

Voor de besluitvorming maken we gebruik van sociocratie, een besluitvormingsmethode waarbij gelijkwaardigheid en effectiviteit zijn gewaarborgd. We namen onze besluiten op basis van consent. Dit betekent dat elk individueel volwassen lid het besluit draagt.

De sociocratische organisatie bestond uit een algemene kring en verschillende werkkringen, elk met een eigen taakgebied, daaronder. De leidinggevenden van de werkkringen worden door open verkiezingen gekozen.

Voor meer informatie over sociocratie zie www.sociocratie.nl

Sociocratische Organisatiestructuur Vereniging Aardehuis

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell