Nieuws

Kijkje bij de buren: De Olstergaard

Op de eerste zondag van de maand houden wij om 14 uur onze open rondleidingen. De nieuwe wijk Olstergaard, naast ons - we zijn echt buren, organiseert ook rondleidingen op dezelfde dagen van 12:30 tot 13:30 uur. Heb je zin in een leuke educatieve middag combineer dan deze rondleidingen met elkaar!

Over de Olstergaard

De wijk Olstergaard aan de zuidkant van Olst is één van de duurzaamste wijken van Nederland. De huizen zijn er zoveel mogelijk gebouwd uit natuurlijke materialen, zijn energieneutraal en de wijk wordt natuurvriendelijk ingericht met veel aandacht voor streekgebonden en inheemse begroeiingen.

Er zijn tiny houses, moderne ontwerpen, klassieke schuurwoningen en van alles daar tussenin. Inclusief sociale huurwoningen van SallandWonen (waaronder 9 woningen van Tala) en een gezamenlijk project van elf huishoudens voor 50-plussers.

Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met Olstergaard, haar bewoners en het gedachtegoed dat er leeft, worden er rondleidingen georganiseerd. Tijdens de rondleiding hoor je wat deze wijk zo bijzonder maakt, en mag je een kijkje nemen in enkele van de woningen.

🗓️ Vaste rondleidingen bij de Olstergaard vinden plaats op iedere eerste zondag van de maand.
🕜 Starten is om 12.30 uur en de rondleiding duurt ongeveer een uur.
✅ Vooraf aanmelden is niet nodig.
📍 We verzamelen op de parkeerplaats aan de Vink in Olst aan de rand van de Olstergaard.
🚻 Je wordt in een groep van ongeveer 10 personen rondgeleid.
🙏🏻 De rondleiders van de Olstergaard vragen een vrijwillige bijdrage, om verdere ontwikkelingen in de wijk mogelijk te maken.

Voor groepen is er ook de mogelijkheid voor maatwerk-rondleidingen in de Olstergaard. Heb je hier belangstelling voor? Neem dan contact op via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zien je graag!

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell