Filmpjes

Earthship = the eco-house of future?

Een indepth interview uit 2022 met Paul Hendriksen, initiatiefnemer van deze wijk, door Eutopia. Leuke beelden van het huis van Paul, de wijk en het Middenhuis; ons gezamenlijke gebouw in het midden van onze wijk. Over de makers: "What is the Eutopia project? We tell to spread a present of hope,...

Lees verder

Mini documentaire - Bdocsfilm

Een snel kijkje bij de volledig zelfvoorzienende Aardhuizen in Olst. Mirjam Burema en Wouter de Graaf nemen je mee de wijk in om te laten zien wat daar zo speciaal is. Film en productie door: Bart van Hedel Bdocs film&media. Mede mogelijk gemaakt door: Mirjam Burema en Wouter de Graaf In samenwerking...

Lees verder

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell