Een gezamenlijk huis in het midden van de wijk

Het Middenhuis


De indeling

Hoofdruimte met keuken, zithoek en 2 grote tafels

Behalve een een gezellige grote hoofdruimte met keuken en een gezellige kinderspeelkamer is er een klusruimte, techniekruimte met de pompinstallatie en een speelruimte.

  • Grote zithoek met diascherm

  • Open keuken

Het Middenhuis biedt ruimte aan groepen van maximaal 40 mensen. Het is bedoeld voor vieren, ontmoeten, leren en samenzijn voor en door de aardehuisbewoners.

Daarnaast willen we de ruimte graag delen met mensen en groepen die onze missie "bouwen, werken, wonen en leven in harmonie met de natuur, in verbondenheid met elkaar en ter inspiratie van de wereld" een warm hart toedragen. Neem voor de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden contact op met de beheerder:


Plattegrond

Het Middenhuis ligt midden in de wijk

Bekijk de plattegrond van de wijk hiernaast.

De orientatie is hierbij Zuid-Noord, dus omgekeerd van gebruikelijk.

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell