Het evenement is voorbij

Rondleiding

Van november 05, 2023 14:00 tot 15:00
Gezien: 347

De rondleider is altijd een bewoner van de wijk. Hij of zij haalt de deelnemers op bij de entree van de wijk, bij de brievenbussen om 14 uur. Het is mogelijk dat de rondleiding langer duurt dan een uur, hou daar vast rekening mee.

Een vrije gift wordt zeer gewaardeerd. De richtprijs is €5 per persoon. Wij gebruiken deze donaties voor het onderhoud van het groen in de wijk en kosten voor media en communicatie.

Contact

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over rondleidingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell