Het evenement is voorbij

Rondleiding

Van december 03, 2023 14:00 tot 15:00
Gezien: 233

De rondleider is altijd een bewoner van de wijk. Hij of zij haalt de deelnemers op bij de entree van de wijk, bij de brievenbussen om 14 uur. Het is mogelijk dat de rondleiding langer duurt dan een uur, hou daar vast rekening mee.

Een vrije gift wordt zeer gewaardeerd. De richtprijs is €5 per persoon. Wij gebruiken deze donaties voor het onderhoud van het groen in de wijk en kosten voor media en communicatie.

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

2022 © Aardehuis.nl | All rights reserved

Hosted by Combell