Deksels en persoonlijke stempels

in de zonDe winterse kou is begonnen; in onze woonwagen hadden we het dit weekend 's ochtends vroeg min 5 graden. We beginnen te verlangen naar een echt huis. Dus bouwen we hard verder. En verder komt het! Er is al veel te zien.

 

 

 Gisteren was het gelukkig lekker bouwweer. Droog en niet teveel wind. Ik heb de hele dag gepotdekseld. De 'deksels' zitten langs de dakrand, maar ook langs de deurkozijnen. Het geeft de uitstraling van een Zwitserse chalet.

potdeksels

Maar ook binnen in de twee huizen is er veel in wording. Er wordt hard gewerkt aan de binnenmuren. Hierdoor wordt de inrichting van de huizen duidelijk zichtbaar. De keuken, de badkamer, de slaapkamer, het halletje. Je kunt je al echt in het huis wanen. Sommige muren zijn gedeeltelijk rond. Dat wordt na afwerking vast heel mooi.

De eerste details zijn al aangebracht. Hiermee worden er echt persoonlijke stempels gezet. Het geeft de huizen nu al sfeer. Het inspireert tot dagdromerij. Al potdekselend fantaseer ik over óns aardehuis en zie ik  ónze persoonlijke details. Nog even geduld, ons blok is nog niet meer dan een betonnen vloer en driekwart achterwand, maar straks wonen ook wij in een bijzonder en mooi huis.

onder koepe MC