Aardehuizen bijna klaar

Bouwplaats in de zomer opgeheven.

2015-04 gemeenschapshuisNa drie jaar bouwen komt de voltooiing van de bouw van de aardehuizen in Olst in zicht. Nu wordt nog volop gebouwd aan het gemeenschapshuis in het midden van de wijk.

Vanaf de zomer zal het terrein wegverharding, verlichting, afwatering, beplanting en een parkeerplaats krijgen. Dan wordt het bouwterrein opgeheven. De grote halfronde loods gaat naar Ecodorp Boekel en veel andere materialen van het bouwterrein krijgen een nieuwe bestemming. 

Afgelopen december is het laatste huis casco opgeleverd aan de bewoners. De casco's worden door individuele bewoners zelf afgebouwd. De bouwmaterialen die hiervoor nodig zijn zullen nog even een plek bij de wijk krijgen. Zodra alle woningen af zijn kan de laatste caravan weg en krijgt de aardehuiswijk ook vanuit de kern van Olst een prettige aanblik. De aardehuizen zijn nu al wel te bekijken tijdens rondleidingen. Ga naar tijden en data van de rondleidingen>.2015 opruimen na storm

Bijschrift foto: De storm van begin april heeft veel rommel in de groenstrook tussen de aardehuiswijk en het spoor geblazen. Met veel handen en handjes is alles weer opgeraapt en afgevoerd.

Bewaren