Zo enthousiast geworden dat je hier ook zou willen wonen?

Te huur / Te koop


Te huur

De 3 huurwoningen van SallandWonen worden in 2022 verkocht door de woningcorporatie. Zie hieronder voor de eerste in de vrije verkoop.


Te koop

Word jij straks onze nieuwe medebewoner?
Aardehuis Rietgors 34 nu in de verkoop! Vraagprijs is €185.000,- k.k., inclusief 1/23ste deel mede-eigenaarschap van de gemeenschappelijke grond, infrastructuur en het Middenhuis.
Zie voor een volledige beschrijving de website van de makelaar. Er zijn 2 open bezichtigingsdagen: op 14 juni van 15:00 tot 17:00 uur zijn en op 16 juni van 9:00 tot 11:00 uur. De verkoop gaat via Salland Makelaardij. Voor vragen over de woning kun je bij hen terecht!

Het betreft een hoekwoning van 97,5 m2 met eigen tuin. Voornaamste warmtevoorziening is zoals bij alle Aardehuizen passieve zonnewarmte dankzij de combinatie glas-massa. Aanvullend is de woning voorzien van een warmtepomp. Bij de prijs zit ook inbegrepen 1/23ste aandeel in het Middenhuis (ons gemeenschapsgebouw) en mede-eigenaarschap van overige collectieve voorzieningen (paden, elektra, groen, drink- en afvalwaterzuivering).

Contact

Veel vragen kunnen beantwoord worden bij de algemene rondleiding. Data hier te vinden

Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor media en onderzoek, film en fotografie projecten: Mirjam Burema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over privé- of rondleidingen op maat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerder Middenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen of opmerkingen over de website: Karin de Gorter - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u niet alle email adressen tegelijk hetzelfde bericht sturen? Daardoor vertraagt de behandeling van uw bericht. Dank u wel!

Social

©

Aardehuis.nl. All rights reserved.

Hosted by Combell