Open dag

Van mei 19, 2018 13:00 tot mei 19, 2018 16:00
Categorieën: Rondleidingen, Open Huis

20180519 OpendagWil je weer eens met eigen ogen zien hoe de Aardehuizen er bij liggen nu het groei- en bloeiseizoen is aangebroken? Komende zaterdag (19 mei) kan dat! We doen weer mee met de landelijke Gemeenschappelijk Wonen Dag.

Het thema is dit jaar 'Zelfbeheer', en dat is ons natuurlijk op het lijf geschreven! Zo zijn we afgelopen zondag druk in de weer geweest tijdens de maandelijkse Groene Klusdag om het terrein te verrijken met flink wat mooie planten. En ook het paadje langs het Middenhuis is nu af; het ligt er bij alsof het nooit anders is geweest.
Tussen 13:00 en 16:00 uur is er dan ook van alles te zien en beleven. Met om 13:30, 14:30 en 15:30 uur rondleidingen over het terrein en in een aantal woningen. Ook zijn er zeker 6 Aardehuizen open voor vrije bezichtiging; je gaat dan zelf met een plattegrondje in de hand naar die huizen toe waar je speciaal in geïnteresseerd bent. Het kan zijn dat je dan onderweg onze Graasmaaiertjes tegenkomt! En heb je dorst, trek in iets lekkers, hoge nood of ben je benieuwd naar wat voor bedrijfjes er zoal door Aardehuizers zijn gestart? In het Middenhuis kom je dan ruim aan je trekken.

20180519 edithkostelijkEen van de Aardehuiskinderen verkoopt samen met vriendinnen stukken zelfgebakken taart voor het goede doel, en kookkunstenares Edith laat zich ook van haar beste kant zien.

Kortom, voel je welkom tijdens deze middag voor alle zintuigen en leeftijden.

En ben je uitgekeken bij ons? Onze buren van Vriendenerf doen ook mee aan de Gemeenschappelijk Wonen Dag. Elk half uur kun je aansluiten bij een rondleiding door dit 50+-woonproject.